2014 m. lapkričio 3 d., pirmadienis

TT FM COLLECTION reklamines prekes

Su malonumu pranešame, kad jau galite įsigyti
visus unikalius, prabangius 

TT FM COLLECTION produktus!
 

TT FM COLLECTION - tai riboto kiekio FM GROUP produktų serija, kurią savo pavarde tvirtina Katažina ir Artūras Travinskiai (Katarzyny i Artur Trawińscy). Ši kolekcija yra sukurta FM GROUP prekės ženklo dešimtmečio proga!

Išskirtinė TT FM COLLECTION yra įkvėpta keturių stichijų jėgų, o produktai yra suskirstyti į keturias kategorijas: ŽEMĖ, VANDUO, ORAS ir UGNIS. Kolekcija atspindi visas FM GROUP produktų grupes. Specialiai jai buvo sukurtos unikalios formulės, išrinktos gražiausios spalvos ir nuostabiausi kvapai. Daugiau informacijos apie produktus iš šios kolekcijos rasite tinklalapyje www.ttfmcollection.com – jau lietuvių kalba!


Be to, pristatome Jums dar daugiau
elegantiškų TT FM COLLECTION naujovių:

TT FM COLLECTION Kvepalų mėginėlis
Tai 2 ml buteliukas su patogiu purkštuku, supakuotas į dekoratyvinio blisterio pakuotę (lizdinė pakuotė). Dėl jų prabangios išvaizdos puikiai tinka smulkioms dovanėlėms, pavyzdžiui, Jūsų klientams. Kadangi mėginėliai yra riboto kiekio jie neįeina į Startinių Pakuočių sudėtį.




Moteriškų kvepalų mėginėlis su purkštuku:

Vyriškų kvepalų mėginėlis su purkštuku:











Rankinė-delninukė
 TT FM Collection
Elegantiška moteriška rankinė-delninukė idealiai dera prie vakarinės ir kokteilinės aprangos. Klasikinio, nesenstančio stiliaus. Rankų darbo, pagaminta iš juodos, aukštos kokybės ekologinės odos, užsegama atvartu su magnetine spaude. Viduje yra vienas skyrius. Papuošta subtiliai įspaustu TT Trawińska FM COLLECTION ženklu.















Vyriška kosmetinė 
TT FM Collection
Klasikinė vyriška kosmetinė pagaminta su dėmesiu kiekvienai detalei. Idealiai papildo tikro vyro įvaizdį. Elegantiškos juodos spalvos. Pagaminta iš aukštos kokybės, tvirtos poliesterinės medžiagos su natūralios galvijų odos elementais. Itinfunkcionali: yra 2 talpūs skyriai užsegiami užtrauktukais, o viename iš jų yra papildomas atviras skyrelis smulkiems daiktams. Be to, yra išorinė kišenė,užsegama atvartu su magnetine spaude. Papuošta išgraviruotu TT Trawiński FM COLLECTION ženklu.



Sugeriamasis veido popierius dėžutėje su veidrodėliu
Būtinas kiekvienoje stilingos moters, norinčios nepriklausomai nuo situacijos atrodyti gražiai, rankinėje. Sugeriamasis veido popierius yra stilingoje, juodoje dėžutėje su veidrodėliu. Popieriaus lapeliai yra švelnūs, bet gerai absorbuojantys - nesugadindami makiažo užtikrina puikią odos išvaizdą, apsaugo nuo nepageidautino blizgesio. Pagamintas iš medienos (85%) ir indiško lino pluošto, pasižyminčio aukštais sugeriamumo parametrais, (15%) mišinio. Dėžutė pagaminta iš juodos, tvirtos ir blizgios medžiagos. Papuošta baltu TT Trawińska FM COLLECTION ženklu. Dėžutėje yra veidrodėlis ir 50 matinių sugeriamojo veido popieriaus lapelių.







Jau dabar galite:
užsakyti visas TT FM COLLECTION naujienas!


Paskubėkite užsakyti unikalių produktų, sukurtų FM GROUP dešimtmečio proga,
nes TT FM COLLECTION produktų kiekis ribotas!!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Fm Group katalogai